PREDNOSTI UPOTREBE INFRACRVENIH PANELA

PREDNOSTI UPOTREBE INFRACRVENIH PANELA

Infracrveno grejanje na svetskom tržištu nije novitet više od deset godina. Konačno, ova tehnologija po pitanju izbora sistema za grejanje stambenih i komercijalnih objekata izbija u prvi plan i u Srbiji.

Mala potrošnja električne energije
SUNDIRECT paneli pretvaraju električnu energiju direktno u toplotnu, što ih čini 100% energetski efikasnim (NE zagreva se vazduh, već sami objekti u prostoru). Time ostvarujete uštedu električne energije do 50% u poređenju standardnim grejnim telima. I izbor je na Vama, da li grejete samo odredjene prostorije u zavisnosti od trenutnih potreba, ili želite da održavate konstantnu željenu temperaturu čitavog prostora u kojem boravite.

Jednostavna instalacija
Sama instalacija ne traje duže od postavljanja TV-a ili slike na zid. Za montažu naših panela nije potrebno nikakvo stručno znanje. Samo pratite uputstva u sklopu svakog našeg proizvoda i prepustite se uživanju u toploti koju stvaraju naši paneli ( Lakše je nego sklopiti policu iz IKEA-a )

Uklapaju se u svaki prostor
Naši paneli su pravi odmor za oči modernog dizajna, pa se uklapaju u svaki prostor, za razliku od standardnih radijatora ili grejalica. U zavisnosti od prostorije, možete ih postaviti i na plafon, pa tako neće ni formalno biti u vidokrugu.

Bez održavanja
Infracrveni paneli ne zahtevaju nikakvo održavanje ili popravke, nemaju pokretnih delova, ali imaju garanciju od 5 godina. Ne koriste ni vodu, ni ventilator za cirkulaciju toplog vazduha u odnosu na tradicionalno grejanje, tako da će Vam magična krpa biti sasvim dovoljna.

Zdrava mikroklima
Infracrveno grejanje ne zagreva vazduh za razliku od konvekcijskog (tradicionalnog) grejanja, tako da nema cirkulacije istog. Rezultat je čist vazduh bez čestica prašine, bakterija i drugih vidova prljavštine. Zato je infracrveno grejanje idealan i zdrav izbor za osobe koje pate od astme, alergija i drugih respiratornih problema. Infracrvena energija pogoduje cirkulaciji krvi, stimuliše metabolizam i pomaže ljudima koji pate od reume.

Jednostavna upotreba i kontrola
Naši infracrveni paneli se kontrolišu putem termostata, povezanih putem WiFi i Smart aplikacije, uz nekoliko klikova ćete ostvariti željenu temperaturu u svakoj prostoriji, lako odrediti toplotne zone u vašem domu ili kancelariji, ili čak delove sobe koje želite da grejete.

Bez nus-proizvoda sagorevanja
Pri upotrebi naših panela ne proizvodi se štetan CO2, ne dolazi do sagorevanja goriva, nema otvorenog plamena, niti curenja gasa. Naši proizvodi su 100% ekološki, a toplotna energija koju emituju je potpuno zelena.

Pogodni za grejanje svakog doma ili radnog prostora
SUNDIRECT paneli se lako uklapaju u svaki enterijer. Mogu se postaviti na zid ili plafon, a posebno su interesantni samostojeći, pokretni paneli, koje možete postaviti bilo gde po sopstvenoj potrebi. I kako god da izaberete, budite sigurni da će zagrejati vaš dom ili kancelariju za svega nekoliko minuta.

Sprečavaju pojavi budji
Posledica budji je stvaranje spora, koje su zapravo alergeni na koje reaguje sve veći broj ljudi. Alergeni izazivaju simptome slične prehladi: kijanje, curenje nosa, crvenilo u očima, nadražena koža, nos, grlo, pluća. Buđ se ne razvija na suvim mestima, te je ova tehnologija ne samo idealan način da prostorije u kojima boravite održavate toplim, već i suvim. Infracrveni paneli efikasno sprečavaju pojavu vlage i buđi, jer direktno greju sve površine na koje padaju toplotni zraci. Objekti i tela upijaju toplotu koja ih čini suvim.

325 Comments

  1. Great article! I appreciate the clear and insightful perspective you’ve shared. It’s fascinating to see how this topic is developing. For those interested in diving deeper, I found an excellent resource that expands on these ideas: check it out here. Looking forward to hearing others’ thoughts and continuing the discussion!

  2. Link pyramid, tier 1, tier 2, tier 3
    Tier 1 – 500 hyperlinks with positioning embedded in articles on writing sites

    Middle – 3000 domain Forwarded connections

    Tertiary – 20000 hyperlinks blend, remarks, writings

    Implementing a link structure is useful for online directories.

    Need:

    One link to the site.

    Query Terms.

    True when 1 keyword from the website heading.

    Remark the extra functionality!

    Important! Primary hyperlinks do not conflict with Tier 2 and 3rd-level references

    A link hierarchy is a instrument for elevating the circulation and referral sources of a website or virtual network

  3. Esli kto iщet mesto, gde možno vыgodno kupitь rakovinы i vannы, rekomenduю odin internet-magazin, kotorый nedavno otkrыl dlя sebя. Oni predlagaюt bolьšoй vыbor santehniki i aksessuarov dlя vannoй komnatы. Assortiment vklюčaet različnыe modeli, tak čto možno podobratь pod lюboй stilь i razmer pomeщeniя.

    Mne nužno bыlo umыvalьnik dlя vannoй komnatы , i oni predložili neskolьko otličnыh variantov. Cenы priяtno udivili, a kačestvo tovarov na vыsšem urovne. Takže ponravilosь, čto oni predlagaюt uslugi professionalьnoй ustanovki. Dostavka bыla bыstroй, i vsё prošlo gladko. Teperь moя vannaя komnata vыglяdit prosto velikolepno!

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *