OC 2500 PRO

Sundirect OC2500-Pro je WiFi verzija naše popularne OC serije. OC2500-Pro dolazi sa kontrolerom koji vam omogućava da uključite i isključite grejač i lako podesite tajmer za 7 sati.

Opis

Sundirect OC2500-Pro

je WiFi verzija naše popularne OC serije. OC2500-Pro dolazi sa kontrolerom koji vam omogućava da uključite i isključite grejač i lako podesite tajmer za 7 sati. Nudeći niz pametnih funkcija, OC2500-Pro takođe može da se kontroliše pomoću Sundirect Smart aplikacije. Zbog svog dizajna, OC2500-Pro ima jedan nivo snage umesto 2 nivoa u poređenju sa OC serijom.

OC-serija ima ocenu IP65, što je čini vodootpornom i upotrebljivom za većinu spoljašnjih aplikacija. Njegov jedinstveni grejni element od ugljeničnih vlakana ultra niske svetlosti je ključna razlika u poređenju sa postojećim spoljnim grejačima na tržištu koji koriste uglavnom halogene ili kvarcne. Ovo omogućava duži životni vek i veću energetsku efikasnost. OC serija emituje dugotalasno infracrveno (300-350W) stvarajući lagani sjaj i prijatnu toplotu umesto vreline.

OC2500-Pro dolazi sa 3-godišnjom garancijom.

Karakteristike

  • Pametni spoljni grejač
  • Minimalno isijavanje
  • Daljinski upravljač sa funkcijom tajmera od 7 sati
  • Ugrađeni Wi-Fi kontrolni sistem

Sundirect OC2500-Pro pametna spoljna infracrvena grejalica ima ugrađeni termostat na zadnjoj strani, koji komunicira sa Sundirct Smart aplikacijom. Zajedno sa aplikacijom, ona je u potpunosti usklađena sa ErP uredbom (Direktiva o ekološkom dizajnu) EU. Samo preuzmite aplikaciju iz Appstore-a ili Playstore-a.

Specifikacija modela

ModelSnagaDimenzijeMontazaTežinaGrejna površina
OC2500-Pro2500W77x12x12cmzid3.5kg12-25m²

Recenzije

Još nema komentara.

Budite prvi koji će napisati recenziju za „OC 2500 PRO“

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *